2013. augusztus 15., csütörtök

M by Madonna for H&M khaki business look ruha - Jelenlegi ára: 3 490 Ft


2007-ben jelent meg Madonna ruhakollekciója a H&M-nél. Az általa tervezett ruhákra a letisztult formák és a minimalizmus jellemző. A fekete-fehér, khaki, bézs és szürke színek dominánsak, anyagok terén pedig a selyem, a gyapjú, a pamut, a kasmír, valamint a bőr.
Az árak a hétköznapi emberek számára is elérhetőek, ezáltal kézzel foghatóvá válik a Madonna-stílus. Ezek a ruhák a sikkes retro-couture inspirációi, a szabásvonalak pedig brit stílusúak. Kiegészítőket is tervezett Madonna, de ezek hazánkba nem jutottak el, pedig a szakma nagyon dicsérte őket.
Vitathatatlan, hogy Madonnának szenzációs érzéke van a divathoz és a trendekhez, kitűnő stílusérzékkel bír, ráadásul dicséretreméltó, hogy a tervek legapróbb részleteit is ő dolgozta ki.
Ennek a kollekciónak egyik darabjához juthatsz hozzá.
Pár kép katalóguskép, a többit én fotóztam, hogy lásd, hogy tényleg hibátlan terméket árulok: azt fogod megkapni, amit a képeken látsz! Nem zsákbamacska a dolog, garantálom, hogy nem fogsz csalódni!!!
Az ár alkudható!! Amennyiben soknak találod, használd az "Én ajánlatom" opciót. Tehát tedd meg az ajánlatodat, és ha elég magas, a rendszer automatikusan elfogadja. Az ott megadott árnál alább viszont nem adom! (Kérlek, alkudozással kapcsolatban ne írj üzenetet! )
Csomagolás után tudok pontos postaköltséget mondani. Ha érdekel a pontos ár, kérdezz, és lemérem : )
Kitöltöttem az "Ismerj+ / Személyes" oldalamat!! Kérlek olvasd el, és ha azután van valami kérdésed, tedd fel, szívesen válaszolok. De kérlek olyat ne kérdezz, ami egyértelműen le van oda írva. Azért töltöttem azt ki, hogy a tőlem vásárlók megkapják a megfelelő tájékoztatást. Használd!!! : )



Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az aukció vége: 2013-09-02 11:38
. M by Madonna for H&M khaki business look ruha - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése