2013. augusztus 24., szombat

Postquam összehúzó maszk zsíros/vegyes 200ml - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Postquam kiegyensúlyozó, összehúzó arcpakolás zsíros és vegyes bőrre
Kiszerelés: 200ml tégelyben, a tégely karton dobozban van
Új, bontatlan. Céges értékesítés, számlát adok a vásárlásról
Összehúzó hatású, eltávolítja az elhalt hámsejteket és a felesleges zsírt a bőrről. Meggátolja, hogy tisztátlanságok (pattanások, mitesszerek) alakuljanak ki a bőrön. A bőrfelszín egyenletes és sima lesz a pakolás használatát követően. Bio kénnel és tengeri kollagénnel javítja a bőr állapotát, normalizáló hatású.  
Kiválóan alkalmas "nyomkodós" kezelések részeként összehúzó pakolásként.
Tartalmaz többek között cinket, kaolint, ként, halakból kivont hatóanyagot (kollagént), allantoint.
Magyar nyelvű felirattal a termék csomagolásán.
Használata:  Tisztítsuk meg alaposan a bőrt, majd töröljük szárazra. Kenjük fel a pakolást és hagyjuk fent 20 percig, majd mossuk le meleg vízzel. Utána kezeljük tonikkal a bőrt.
Gyártó: Postquam Cosmetic. S. L. Spanyolország (Made in Spain). Bővebb információ a cég weboldalán (magyarul egyelőre még nem olvasható)
Személyes átvétel / Utalás + Posta:
 
Személyes átvétel:
Feltétele, hogy pontosan érkezel és a termék(ek) vételárát pontosan kiszámolva hozod.
Több helyszínt tudok biztosítani és több időpontot, de ha nem jutunk közös nevezőre a lakcímem az átvételi helyszín – ezt vedd figyelembe rendeléskor! Sajnos nem tudok mindenkinek megfelelni!
Helyszínek:
X. kerület Kőbánya, a lakcímemen: előre megbeszélt időpontra tudsz jönni, ez lehet a hét bármely napján, reggeltől estig igény és egyeztetés szerint. A Szent László gimnázium szomszédságában lakunk, a ház közvetlen közelében áll meg a 62-es, a 3-as, a 28A villamos, valamint a 85-ös busz. A 9-es busz végállomása 2 villamosmegálló innen.
Blaha Lujza tér – hétköznap munkaidőben 1 időpont, fix helyen, fix időben.
III. kerület, Óbuda, Tímár utca-Nagyszombat utca-Lajos utca környéke, kéthetente 1 időpont munkanapokon, munkaidőben.
XI. kerület Etele tér– hetente 1 időpont, általam megadott helyen és időben.
Más helyszín nem lehetséges, köszönöm a megértést!
 
Kivételt képeznek a szettek, melyeket csak a lakcímemen lehet átvenni!
 
Utalás-Posta:
 
Amennyiben több terméket vásárolsz nálam egyszerre, a postaköltség a súly szerint alakul. A Vatera/Teszvesz rendszere külön számolja fel a postaköltséget minden termékre, de természetesen én egy postaköltséggel, egy postával küldök el majd mindent. A költség a csomag súlya szerint kerül majd meghatározásra, s az összeget e-mailben megírom!
 
A postázás menete: E-mailt küldök a vásárlást követően személyre szabottan a rendelés összesítésével, a kikalkulált postaköltség összegével és az utalási adatokkal. Erre az e-mailre kérlek válaszolj, hogy tudjam, hogy megkaptad! Az utalás végrehajtása után kérlek MINDENKÉPPEN értesíts, hogy megtörtént, mert csak akkor kereslek a számlán az utalások között! Aki nem értesít, annak nem adom fel a csomagját! Kérem ezt figyelembe venni! Köszönöm!
 
Előre el kell utalnod a termék(ek) vételárát + a postaköltséget egy összegben. Az utalásról kapott értesítést követő max. 3 munkanapon belül postázom a terméket Neked. Ajánlottan!
 
Postakész boríték: 370Ft. Ez egy hosszúkás, úgynevezett francia boríték, amelyet előre megveszek a postán és beleteszem a termékeket. Feladáskor erre nem mérnek súlyt, tehát fixen 370Ft-ért el lehet benne küldeni, ami belefér. Több kisebb termék esetén nagyon megéri, például több db körömreszelő, 5-6db 6ml-es gél lakk is belefér. Ajánlottan kerül feladásra! Nagyobb termékek esetében ez az opció nem elérhető, vagy a nagyobb 465Ft-os postakész borítékos postázás választható. Ahol rendeléskor nincs postakész boríték opció a szállítások között, ott nem alkalmazható.
 
Utolsó postázási nap: csütörtök! Utána már csak hétfőn megyek postára.
 100% POZITÍV visszajelzésű PROFI ELADÓ vagyok.  



Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2013-09-13 08:18
. Postquam összehúzó maszk zsíros/vegyes 200ml - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése