2013. április 24., szerda

Kreatív álmok - álomszerű élet - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Klausbernd Vollmar: Kreatív álmok - álomszerű élet
Hogyan tegyük könnyebbé életünket
Egészséges életmód sorozat
Könyvesbolti ára: 1790. - Ft!
Leírás:
"Az álmok ösztönözni és segíteni akarnak bennünket - ebben egyetértenek a különböző korok és kultúrák álomkutatói. Ahhoz, hogy ezt az ösztönző segítséget elfogadjuk, először is meg kell értenünk az álmainkat. Egy meg nem értett álom olyan, mint egy el nem olvasott könyv: keveset segít. Ellenben a megfejtett álmok éjszakáként ingyenes tanácsadással, gyakorlati útmutatással igazítanak el minket az életünkben.
Federico Fellin olasz filmrendező azt mondta egyszer: "az álmok fabulák, melyeket saját magunknak mesélünk". A fabulák izgalmas, részben vicces, olykor erotikus, álomszerű történetek, melyek sok tanulsággal szolgálnak. Megmutatják az utat, hogy hogyan bontakoztathatjuk ki a bennünk szunnyadó lehetőségeket, hogy örömünket leljük az életben, és felnőjünk hozzá. Az álmok a saját nyelvükön beszélnek, nevezetesen a szimbólumok nyelvén. Ezt a nyelvet úgy kell megtanulni, mint egy idegen nyelvet - természetesen azzal a fontos különbséggel, hogy ez a nyelv egyáltalán nem oly ismeretlen számunkra, mint ahogy első pillantásra tűnik.
Az első fejezetből érdekességeket tudhatunk meg az álomfejtés hagyományáról, arról, hogy miért és hogyan segíthet az álommunka az életben, és arról is, hogy alvás és álmodás közben valójában mi történik bennünk. A következő részben sok praktikus tanácsot találunk, melyek megkönnyítik az álmok felidézését és értelmezését. Az utolsó fejezetből megtudhatjuk, hogy az így szerzett ismeretek hogyan segíthetnek nekünk és gyermekeinknek a hétköznapokban és nehéz helyzetekben.
Bár ezt az elfoglaltságot gyakran hívják álommunkának, álmaink megfejtése inkább öröm forrása, semmint munka. Játék a fejünkben vetített filmmel. Képzeljük azt, hogy zseniális filmrendezők vagyunk, s csak magunknak forgatunk egy filmet, mely az Oscardíjra is esélyes lehetne! " (A szerző)
Személyes átvétel Budapesten és Debrecenben lehetséges.
Postaköltség a Magyar Posta díjtáblázata alapján.
Sok könyvem van még fent, nézz szét közöttük!



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2013-05-12 12:34
. Kreatív álmok - álomszerű élet - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése